Maszopat

Konrad 2009.04.11. 23:58

Kurvára elegem van abból, hogy néhány barom politikus nem képes elszakadni a zsírosbödöntől. Aztán meg sírnak, hogy miért utálják őket, mi?

Majd pont egy ilyen kispéter fog azzal jót tenni nekünk, hogy a társadalompolitikáért felelős tárca nélküli miniszter lesz... Hát húzzatok ti a büdös picsába, de mostmár nagyon gyorsan, ha kérhetem. Ez így sem nem szakértői, sem nem válságmegoldó kormány. Ha egy kispéter miniszter akar lenni, akkor fizessen érte. Állja ő, saját zsebből a teljes apparátusát, és még a tankolást és a mobilszámláját is. Akkor majd elhiszem, hogy tenni akar a társadalompolitikáért.

Ezek a nemnormálisak tényleg azt hiszik, hogy így kell ezt csinálni? Vagy olyanok, mint a nagy fekete audisok, mercisek és bömbisek, akik a oda parkolnak, ahova akarnak, mert úgyse meri bántani őket senki?

Eltelt 20 év, és a hazai politika ilyen kispéteres lett: adjatok már valami tárcát, az nem járja, hogy Lusta Dicknek dolgoznia kelljen.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://konrad.blog.hu/api/trackback/id/tr891060275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása